top of page

Ikviens ir svarīgs apvienotajā Alsungas, Skrundas un Kuldīgas novadā




Partijas „Kuldīgas novadam” biedru sapulcē, kas norisinājās 18. marta vakarā tiešsaistes režīmā, tika apstiprināta priekšvēlēšanu programma un deputātu kandidātu saraksts gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām.

Partijas priekšsēdētāja Inga Bērziņa iepazīstināja biedrus ar programmu jaunajam novadam, kurā apvienosies Alsungas, Skrundas un Kuldīgas novada pašvaldības. Partijas “Kuldīgas novadam” vēlēšanu programma balstīta iedzīvotājiem svarīgās vajadzībās un vērtībās: darbs, ģimene un izglītība, dzīves vide, labklājība, pārvalde un kultūra. Programmas izstrādē aizvadīti daudzi spraigi diskusiju vakari, ievērtējot ikviena biedra idejas un priekšlikumus.Partijas “Kuldīgas novadam” deputātu kandidātu saraksts apvieno 18 enerģiskus un uzņēmīgus cilvēkus, kas gatavi strādāt novada iedzīvotāju labā. Katram no kandidātiem bija iespēja uzrunāt domubiedrus ar īsu vēstījumu par savu apņemšanos un mērķiem, ko vēlas īstenot jaunajā novadā.

Ar prieku sapulces dalībnieki uzņēma 26 jaunos biedrus, ar kuriem iepazīstināja partijas priekšsēdētāja I.Bērziņa. Viņu vidū ir gan studenti, gan novadnieki, kas atgriezušies no emigrācijas, uzņēmēji un jaunie speciālisti, gan pieredzes bagāti profesionāļi valsts un pašvaldības darbā.Sapulces noslēgumā izskanēja Arta Šimpermaņa dziedātā tautasdziesma “Mazs bij’ tēva novadiņis”.

Pirmo reizi partijas “Kuldīgas novadam” sapulcei bija iespēja sekot virtuāli Facebook un YouTube.

0 comments
bottom of page