top of page

Tikšanās ar iedzīvotājiem turpinās

28.05.2021.

Deputātu kandidātu teju katru dienu tiekas ar novada iedzīvotājiem Kuldīgā, Skrundā un Alsungā, lai pārrunātu partijas mērķus un uzklausītu iedzīvotājiem svarīgus jautājumus.


Katrā vietā cilvēki dalās pārdomās par jau padarīto, kā arī izsaka vērtējumu un ierosinājumus par to, kādus uzlabojumus gribētu redzēt savā dzīves vidē. Visbiežāk izskan aicinājums izveidot jaunus bērnu rotaļu laukumus, sakārtot celiņus, izveidot soliņus. Piemēram, Alsungā iedzīvotāji rosināja izveidot jaunu gājēju pāreju un izveidot telpu jauniešu radošām aktivitātēm, savukārt Rendā vietējie minēja satiksmes drošību. Vilgālniekiem būtisks ir jautājums par bērnu laukumiem un papildus novērošanas kameru izvietošanu, savukārt Nīkrācē alkst uzlabot sadzīves apstākļus.



Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa: "Secinām, ka cilvēki mīl vietu, kurā dzīvo, ir pozitīvi un gatavi darīt, lai uzlabotu vidi. Mēs ikvienu aicinām nestāvēt malā un 5. jūnijā nākt uz vēlēšanām!"


Tikšanās ar iedzīvotājiem vēl norisināsies:

  • 29. maijā 11.00 - Kuldīgā, Liepājas ielā pie pasta,

  • 1. jūnijā 17.30 - Skrundā, laukumā starp veikalu "Top" un "Elvi", 19.00 - Rudbāržos pie pārvaldes ēkas, Jaunmuižā pie skolas

  • 2. jūnijā 17.30 - Padurē pie pārvaldes ēkas un Priedainē pie bibliotēkas,

  • 3. jūnijā 17.30 - Kuldīgā, Pārventā, stāvlaukumā pie vecā tilta un Ēdolē pie pārvaldes ēkas.

Nāc, jautā, iesaisties!

0 comments
bottom of page