top of page

Zane Lagzdiņa: Kāpēc es atbalstu "Kuldīgas novadam"?

28.05.2021.

Zane Lagzdiņa, 23 gadi: "Studēju Rīgas Tehniskajā universitātē muitas un nodokļu administrēšanu un šogad iegūšu bakalaura grādu. Brīvajā laikā jau 4. gadu darbojos Kuldīgas jauniešu mājā kā brīvprātīgā jauniete, rakstot gan savus projektus, gan palīdzot realizēt citus jauniešiem paredzētos. Pateicoties brīvprātīgajam darbam Kuldīgas novadā, 2018. gadā ieguvu Latvijas mēroga titulu “Gada brīvprātīgais 2018”.


Kādēļ doties vēlēt? Uzskatu, ka tas ir ikviena pilngadīga iedzīvotāja pienākums. Vēlos dzīvot Kuldīgas novadā, jo tās ir manas mājas. Ticu, ka katram roka ir jāpieliek, ja vēlamies attīstīties un uzlabot dzīves kvalitāti novadā. Arī tad, ja tas nozīmē tikai atdot savu balsi par sevis izvēlēto kandidātu.


Kāpēc atbalstu partiju “Kuldīgas Novadam”? Jo redzu, ka pēdējo gadu laikā arvien vairāk tiek atbalstīti jaunieši. Arī šoreiz kandidātu sarakstā ir spēcīgi pārstāvji, kuri paši vēl nesen bija aktīvi novada jaunieši, tādēļ ticu, ka viņi spēs parūpēties par esošajiem, topošajiem un bijušajiem jauniešiem, lai tie gribētu palikt Kuldīgā un kopā veidot vēl labāku novadu! Tādēļ mana balss “Kuldīgas Novadam”!

0 comments
bottom of page